Over ons

Lean Six Sigma Experts helpt bedrijven en instellingen bij het implementeren van Lean en Six Sigma en de organisatorische en culturele veranderingen die hiervan het gevolg zijn. Lean Six Sigma Experts is actief in diverse sectoren waaronder overheden, financieel dienstverleners en in de logistieke sector.

Lean Six Sigma Experts wordt vertegenwoordigd door ervaren Black Belts die met een praktische aanpak waardevolle ondersteuning bieden. Wij hebben geleerd om met Lean ogen naar organisaties te kijken en met succes kosten te verlagen, medewerker- en klanttevredenheid te bevorderen en processen te optimaliseren.

Wij werken met passie om het beste uit mensen te halen en door samenwerking optimale resultaten te bereiken. Onze uitdaging is om medewerkers te motiveren werkprocessen continu te verbeteren met gebruik van eigen kennis en vaardigheden.

Onze instelling is dat wij ├ęcht helpen, wij werken schouder aan schouder met uw mensen. Wij weten daarom wat hen beweegt en kunnen van dichtbij ondersteuning bieden.